Ücretsiz  VPN Uygulamaları

Ücretsiz VPN Uygulamaları

Yazar: Emre İnternet VPN

Ücretsiz VPN uygulamaları bulmak günümüzde zor bir hale gelmiş olabilir. Ancak şanslısınız ki, sizin için memnun kalacağınız birçok VPN uygulamasını sizin için listeledik.

VPN uygulamaları günümüzün zorunlu uygulamalarından biri haline geldi. Bazı web siteler için farklı konumlardan giriş yapmanız gerekebilir. Özellikle uluslararası çalışan kişiler bu konuda sıkıntı yaşayabilir. Bazı VPN uygulamaları haftalık 9,99 $ gibi fiyatlarla makul görünse de bu hem ekstra masraf hem de uzun vadede pahalı olabilecek bir harcama. Bu durumda neden ücretsiz VPN uygulamaları listemizden yardım almıyorsunuz? Bazı uygulamaların ücretsiz olması çalışmadığı anlamına gelmez. Öte yandan ücretsiz olduğu için indirdiğiniz ve zararlı uygulamalar da mevcut olabilir. Bu yüzden öncesinden sağlam kaynaklardan indirme yapmanız gerekebilir. İşte en iyi ücretsiz VPN uygulamaları:

1. Hotspot Shield Free VPN

1 sunucu sayısına sahip Hotspot Shield VPN uygulaması, maksimum 5 cihaz desteleyebilme özelliğine sahip. Uygulamayı indirmek ve kayıt yaptırmak hızlı ve kolay. Uzun zamandır en çok bilinen ve en eski VPN uygulamalarından biri olan Hotspot, güvenilir bir uygulamadır. Ayrıca kişisel verilerinizin korunması için şifreleme yöntemi kullanır ve buna rağmen oldukça hızlı bir hizmet verir.

2. Windscribe

10’dan fazla sunucu sayısına sahip, sağlam bir güvenlik duvarına sahip olmasına karşın maksimum bir cihazı destekler. Mükemmel bir gizlilik sunan uygulamanın aynı zamanda premium hizmetleri de mevcut.  Ayrıca Kuzey Amerika, Avrupa, Hong Kong ve yakın zamanda eklenen Türkiye dahil olmak üzere çeşitli sunuculardan seçim yapabilmenizi sağlıyor. İlginç olan, Windscribe’ın Free VPN’inin Netflix’e erişebildiği biliniyor olmasıdır. Ücretsiz VPN uygulaması arıyorsanız, sizin için önerebileceğimiz bir uygulama.

3. TunnelBear

TunnelBear VPN uygulamasının sayısız sunucusu ve 20’den fazla konum sunma özelliği mevcut ve maksimum cihaz sayısı 5. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip, güvenliğinizi garanti altına alıyor ve masaüstü, mobil cihazlar için de yüklenebiliyor. Dünyanın en büyük anti-virüs sağlayıcılarından biri olan McAfee’ye ait olan uygulama, saniyeler içerisinde giriş yapabilmenizi sağlayan ücretli ve ücretsiz VPN uygulamaları arasında.

Bunada Göz At  Hızlı para kazanmanın 4 kolay yolu

4. ProtonVPN Ücretsiz

Ücretsiz VPN

ProtonVPN’u en iyi ücretsiz VPN uygulaması listelerinde yer almasının en önemli nedeni, ücretsiz olmasına karşın sınırsız veri sağlaması. Hem ücretsiz hem de verilerle sınırlı kalmak istemediğiniz bir VPN uygulaması peşindeyseniz ProtonVPN sizin için tavsiye edilebilir. Dezavantajları arasında yalnızca bir cihaza erişim desteği sağlaması, P2P desteğinin olmaması ve ücretli kullanıcılara göre daha düşük bir veri sağlaması olabilir. Ancak kayıt olmaması, Android, iOS, Windows, Mac ve Linux dahil olmak üzere birçok platformda kullanabilirsiniz.

5. Speedify

Ücretsiz VPN

Süper hızlı olmasının yanında, birçok konum ve sayısız sunucu sayısına sahip bir VPN uygulamasıdır. Speedify , adından da anlaşılacağı gibi, 50’den fazla ülkede 1.000’den fazla sunucuda harika bağlantı performansı sunan bir VPN’dir. Tamamen güvenilir olduğu konusunda herhangi bir kuşkunuz olmasın. Turbo güçlendirme modu sayesinde maksimum performans sağlayan, birden fazla bağlantı kullanmanıza olanak tanıyan bir teknolojiye sahiptir.

6. Opera VPN- Veri Sınırı Olmayan Ücretsiz Tarayıcı Uzantısı

Ücretsiz VPN

Android, Windows ve Linux işletim sistemli cihazlarda sadece Opera tarayıcısı üzerinde kullanabileceğiniz bir eklentidir. Sınırsız bir bant genişliği ve internetinize bağlı bir hız sunar. ABD, Avrupa ve Asla şeklinde üç farklı konum seçeneği sunar ancak Netflix ve diğer yayın hizmetlerine giriş yapabilmeniz için kullanamayabilirsiniz.


Yorum yaz

BEN KİMİM?
Emre Rothzerg

Ben Avusturalya'dan Emre. Ruhunuza ve kesenize zenginlik katan bloguma hoşgeldiniz.

TAKİP EDİN:
İLETİŞİM:
[email protected]
SORUNUZ MU VAR?
ŞİMDİ ABONE OL